Κάπα TEL Information Network image 1 Κάπα TEL Information Network image 2

H Κάπα TEL είναι το πρώτο ολοκληρωμένο Ηλεκτρονικό Δίκτυο Ενημερώσεως στην Ελλάδα.

Η Κάπα TEL ιδρύθηκε το 1989 και είναι το πρώτο ολοκληρωμένο Ηλεκτρονικό Δίκτυο Ενημερώσεως στην Ελλάδα. Εχει εξειδικευτεί στην συγκέντρωση, επεξεργασία και διανομή πληροφοριών εκμεταλλευόμενο τις νέες τεχνολογίες.

Από την ίδρυση της (1989) έχει θέσει ως στόχο την εξέλιξη της ως κορυφαία εταιρία στην αγορά παροχής καινοτόμων υπηρεσιών επικοινωνίας, περιεχομένου και εφαρμογών μέσω των πιο διαδεδομένων δικτύων μετάδοσης (σταθερή & κινητή τηλεφωνία, Internet, Τηλεόραση, Ραδιόφωνο).

Η Κάπα TEL αναπτύσει και παρέχει διαρκώς πρωτοποριακές υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας που απευθύνονται τόσο σε επιχειρήσεις (B2B) όσο και στον τελικό χρήστη (B2C). Οι υπηρεσίες αυτές παρέχονται μέσω όλων των διαθέσιμων τύπων επικοινωνίας όπως: Web, E-mail, Mobile, Wap, SmS, MmS, Voice.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει το Κάπα TEL είναι οι ακόλουθες: ON LINE σύνδεση με το Χρηματιστήριο Αξιών ΑΘΗΝΏΝ Συνεχή ροή ειδήσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό Εφαρμογές Χρηματοοικονομικής ενημέρωσης Καθημερινή ανασκόπηση οικονομικού και πολιτικού τύπου Πλήρης ενημέρωση μέσω internet για Διακηρύξεις και Διαγωνισμούς του Ελληνικού Δημοσίου Αρχείο διακηρύξεων μέσω internet από 160 χώρες σε όλο τον κόσμο μέσω της υπηρεσίας dgMarket της WORLD BANK Ειδικές εφαρμογές B2B και B2C Παροχή περιεχομένου (content services) και εφαρμογών σε εταιρίες κινητής τηλεφωνίας καθώς και για Συνδρομητική Τηλεόραση Δημιουργία ειδικών εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας για SMS, WAP, MMS, και Mobile Marketing (TV-Radio chat, Παιχνίδια, Διαγωνισμοί κ.α.)

Ειδικότερα, το Κάπα TEL Λειτουργεί σε 24ωρη βάση και έχει on line σύνδεση με το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, συνεχή ενημέρωση των βάσεων δεδομένων του για κάθε είδους διακήρυξη και διαγωνισμό, οικονομικούς δείκτες, διεθνείς ισοτιμίες συναλλάγματος (FOREX), διαρκή επιχειρηματική και πολιτική ειδησεογραφία, επισκόπηση τύπου, καθώς και την εξέλιξη των διεθνών χρηματαγορών.

To Ηλεκτρονικό Δίκτυο Ενημερώσεως Κάπα TEL παρέχει on line και on time πληροφορίες σε μεμονωμένους (point-to-point) και πολλαπλούς δέκτες-ομάδες χρηστών (point-to-multipoint). Εκτός από την παροχή on line πληροφοριών στους συνδρομητές του, έχει υλοποιήσει, στα πλαίσια ειδικών συνεργασιών, εξειδικευμένες εφαρμογές για την εξυπηρέτηση είτε των αναγκών κλειστών ομάδων χρηστών είτε των αναγκών ενημερώσεως του ευρύτερου κοινού.

Tο Κάπα TEL, διαθέτει την τεχνολογική υπεροχή που απαιτείται για να συνεχίσει να παρέχει πρωτοποριακές υπηρεσίες περιεχομένου, αναπτύσσοντας τις υποδομές και την τεχνογνωσία του στον ευρύ χώρο της ηλεκτρονικής πληροφορίας, μεταξύ άλλων στο internet, την κινητή τηλεφωνία και την συνδρομητική τηλεόραση.

Το τεχνικό τμήμα του Κάπα TEL είναι στελεχωμένο από έμπειρους επιστήμονες πληροφορικής, προγραμματιστές και μηχανικούς εξειδικευμένους σε on-line δίκτυα και databases. Παρακολουθεί στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις ώστε να είναι σε θέση να αναλύει, σχεδιάζει και αναπτύσσει όλες τις εφαρμογές του Κάπα TEL . Είναι γεγονός ότι η ανάπτυξη εφαρμογών όπως η on-line μεταφορά δεδομένων μέσω τηλεοπτικού σήματος και μέσω δικτύου GSM (Κινητή τηλεφωνία) είναι πρωτοποριακές αλλά και άκρως εντυπωσιακές γιατί χρησιμοποιούν την αιχμή της τεχνολογίας στην καθημερινή ενημέρωση.

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη ειδικών εφαρμογών που εξυπηρετούν τις ανάγκες άμεσης επικοινωνίας καθώς και η άριστη γνώση της τεχνολογίας, είναι τα βασικά εφόδια της εταιρίας για τη μελλοντική δυναμική και επιτυχημένη παρουσία της στο χώρο της Νέας Οικονομίας.

Ενδεικτικό Πελατολόγιο Στους σημαντικότερους πελάτες του Κάπα ΤEL, συμπεριλαμβάνονται: WIND Hellas - πρώην TIM ΕΛΛΑΣ (υπηρεσίες WIND on-line, SMS, WAP, MMS, υπηρεσίες υποστήριξης κ.α.) COSMOTE (υπηρεσίες περιεχομένου, SMS, GAMES, MMS κ.α.) VODAFONE (υπηρεσίες περιεχομένου, SMS, GAMES, MMS κ.α.) OTENET ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (SMS BANKING) ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ (SMS BANKING) ΕΚΑΒ (Ειδική SMS εφαρμογή για άτομα με ειδικές ανάγκες) ΑΘΗΝΑ 2004 (SMS Διαγωνισμός) MULTICHOISE (FilmeNet και NOVA) Forthnet ΕΜΠΟΡΙΚΗ Τράπεζα (παροχή on-line Χρηματιστηριακής Ενημέρωσης στα υποκαταστήματά τους) Τράπεζα ΑΤΤΙΚΗΣ (παροχή on-line Χρηματιστηριακής Ενημέρωσης στα υποκαταστήματά τους) Καθώς και οι εταιρίες-προϊόντα : ΔΕΛΤΑ – MILKO AMSTEL MARLBORO JOHNNIE WALKER (SMS Διαγωνισμοί – προωθητικές ενέργειες) καθώς και εκατοντάδες μικρές και μεγάλες εταιρίες που ενημερώνονται καθημερινά για Διαγωνισμούς και Διακηρύξεις του Δημοσίου.Πολιτική Ασφάλειας και Απορρήτου Επικοινωνιών