Κάπα TEL Information Network sms services

WHITE LABEL SERVICES

Υπηρεσίες White Label SMS

Για την επιχείρηση που έχει πελατειακή σχέση με τελικούς καταναλωτές (websites, εφημερίδες, περιοδικά, ραδιοφωνικοί σταθμοί κ.α.) και επιθυμεί να έχει έσοδα από την παροχή υπηρεσιών SMS στους πελάτες της, το Καπα TEL έχει αναπτύξει, σε συνεργασία με παρόχους περιεχομένου, μία σειρά από έτοιμα προϊόντα SMS όπως:

  • SMS Livescores
  • SMS προγνωστικά "Πάμε Στοίχημα"
  • Ringtones & Logos
  • SMS Chat
  • SMS Radio & TV

Τα προϊόντα αυτά μπορούν να επικοινωνηθούν ως προϊόντα της επιχείρησης και να αποτελέσουν ιδιαίτερα κερδοφόρα κανάλια πώλησης mobile περιεχομένου.

SMS Live Scores

Ο συνδρομητής κινητής τηλεφωνίας μπορεί να ζητήσει την τρέχουσα κατάσταση των αγώνων του "Πάμε Στοίχημα" στέλνοντας μήνυμα SMS, σε 5-ψήφιο νούμερο, με τους κωδικούς των αγώνων, όπως αυτοί περιέχονται στο κουπόνι του ΟΠΑΠ. Ο χρήστης στέλνει μήνυμα της μορφής ΠΣ 345 234 235 441 210 και σε μερικά δευτερόλεπτα λαμβάνει ένα SMS μήνυμα με τα τρέχοντα αποτελέσματα των αγώνων που ζήτησε: 345:ΟΛΥ-ΠΑΟ: ΔΕΝ ΧΕΚΙΝ. εάν δεν έχει ξεκινήσει 234:ΜΑΝ-ΛΙΒ: (0-0) 1-0 (ΤΕΛ.) εάν έχουμε τελικό 235:ΡΕΑ-ΜΠΑ: 2-0 (35') εάν είναι στο Α ημίχρονο 441:ΑΓΙ-ΔΥΝ: (2-0) 2-3 (67') εάν είναι στο Β ημίχρονο 210:ΤΟΠ-ΣΥΝ: 1-1 (ΗΜ.) εάν είναι στην ανάπαυλα

SMS Προγνωστικά

Ο συνδρομητής κινητής τηλεφωνίας μπορεί να ζητήσει τα προγνωστικά (tipsters) για τους αγώνες του "Πάμε Στοίχημα" στέλνοντας μήνυμα SMS σε 5-ψήφιο. Ο χρήστης στέλνει μήνυμα της μορφής ΣΠΡΟ 345 234 235 441 210 και μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα λαμβάνει ένα SMS μήνυμα με τα προγνωστικά των αγώνων που ζήτησε.

SMS Ringtones & Logos

Ο συνδρομητής κινητής τηλεφωνίας μπορεί να ζητήσει την αποστολή ήχου κλήσης (μονοφωνικού ή πολυφωνικού), λογότυπου ή και εικονο-μηνύματος στέλνοντας τον χαρακτηριστικό κωδικό του πολυμεσικού περιεχομένου μέσω μηνύματος SMS σε 5-ψήφιο νούμερο. Το σύστημα επιλέγει το κατάλληλο περιεχόμενο για το κινητό τηλέφωνο του χρήστη και του το στέλνει. Το Καπα TEL έχοντας συνεργασίες με πολλαπλούς παρόχους περιεχομένου διασφαλίζει την έγκαιρη ανανέωση, την πληρότητα και την ποιότητα του πολυμεσικού περιεχομένου.

SMS Radio & TV

Για τους ραδιοφωνικού και τηλεοπτικούς σταθμούς που επιθυμούν να έχουν ένα κανάλι αμφίδρομης επικοινωνίας με τους ακροατές/ τηλεθεατές τους μέσω του κινητού τους τηλεφώνου το Καπα TEL παρέχει λύσεις SMS. O ακροατής ή τηλεθεατής που επιθυμεί να επικοινωνήσει με παραγωγούς ραδιοφωνικών / τηλεοπτικών εκπομπών ή και να συμμετέχει σε παιχνίδια και ψηφοφορίες/ διαγωνισμούς έχει τη δυνατότητα να το πράξει στέλνοντας SMS σε 5-ψήφιο νούμερο. Με τη σειρά του ο παραγωγός έχει πρόσβαση μέσω web-interface στα μηνύματα ή στα αποτελέσματα της ψηφοφορίας / διαγωνισμού.

SMS Chat

Μέσω της υπηρεσίας αυτής δίνεται η δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων και διαλόγου με SMS. Για παράδειγμα, ένα site μπορεί να παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες του να στέλνουν SMS σε ένα 5-φήψιο νούμερο και να λαμβάνουν απάντηση από κάποιον εκπρόσωπο του site. Ο τελευταίος βλέπει τα εισερχόμενα μηνύματα από ένα web interface και απαντά μέσω αυτού.